Achtergrond afbeelding
Scrum Live banner

 Website Fields of Folk online

10 jaar SCRUM… 10 jaar Power Folk… 10 jaar bloed, zweet, bier en whisky. Dat gaan we vieren!

Maar dat vieren we niet alleen. Dat vieren we met jullie! We rollen onze mouwen op, spugen in onze handen en gaan ervoor, zoals het working class heroes betaamt!

Op 5 + 6 september 2014 zal FIELDS OF FOLK plaats gaan vinden, het 10-jarig jubileumfestival van SCRUM. Dit festival zal een keur aan folkmuziek gaan brengen, uit binnen- en buitenland. Soms ingetogen en breekbaar, soms humoristisch, ludiek of juist maatschappijkritisch, soms keihard en onverwoestbaar. Folkmuziek in al zijn facetten. Uiteraard zal ook SCRUM zelf beide dagen acte de présence geven.

Tot ziens op FIELDS OF FOLK!
Scrum

Plaats een reactie

 Fields of Folk – Ten years of SCRUM

We’re proud to announce our 10th anniversary festival: fields of folk.
Celebrating the 10th anniversary of Dutch powerfolk band SCRUM in 2014.

Updates on the festival, location, bands etc. will be posted on this page. Subscribe now to our mailinglist for regular updates: www.fieldsoffolk.com

2 reacties

 10th Anniversary Announcement

Tomorrow night we will be announcing the name of our 10th anniversary festival. Keep a close eye on our social media!

Twitter.com/scrummusic
Facebook.com/scrummusic

Slainte!
Scrum

1 reactie

 Theatertour 2013-2014

Met trots presenteren wij de theatertour voor het volgend seizoen. Het zijn er maar liefst 32! Mogelijkheden genoeg dus om naar onze kroeg te komen.  Check hier de lijst.

Eerst gaan we lekker de zomerfestivals onveilig maken, daarna is het weer tijd voor tunes an’ tales.

Tot snel!
Scrum

1 reactie

 10 jaar Scrum

SCRUM bestaat volgend jaar 10 jaar en dat gaan we vieren!

Wat in 2004 begon als een band met de insteek “kijken waar het schip strandt” zal in 2014 een band zijn die al 10 jaar lang de Nederlandse en buitenlandse podia bestormt met powerfolk…

In die 10 jaar is er een hoop gebeurd en de band is “still going strong”!
Een nog steeds groeiende schare fans sterkt ons in wat we het liefst doen: live optreden en feesten met jullie: onze fans.

En omdat wij in die 10 jaar zo ontzettend veel aan jullie te danken hebben gehad en dat niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, roepen we nu jullie hulp in!!

In 2014 zullen wij een festival gaan organiseren. Een festival dat weer zal geven waar SCRUM voor staat: Kleine, intense, gezellige momenten, maar ook ruige, “straight-in-the-face” powerfolk. Voorliefde voor onvervalste, pure folkmuziek, maar ook de kracht van punkrock. Gebroederlijk, gezamenlijk, met jullie en voor jullie!

Wij zijn erg benieuwd welke bands jullie graag zouden willen horen en zien tijdens dit 10-jarig jubileumfestival. Bands die in het verlengde liggen van de powerfolk van SCRUM, hetzij in de akoestische theatersetting, hetzij in de setting van onze elektrische live shows.

Uiteraard heeft een dergelijk festival een klinkende naam nodig, een naam die direct duidelijk maakt waar het om gaat. Denk jij nou die ene perfecte band of die perfecte naam voor ons 10-jarig feestje te hebben, aarzel dan niet, maar mail hem naar info@scrummusic.nl. Mocht jouw naam gekozen worden, dan belonen wij je rijkelijk.

Wij kijken uit naar jullie ideeën, maar nog meer naar jullie aanwezigheid op ons “feestje” volgend jaar. SPREAD THE WORD en houd de diverse media in de gaten voor updates.

Zoals altijd groeten we jullie,

Slàinte mhath, op jullie gezondheid!
SCRUM

29 reacties

 Komende optredens

19-04-2014--  Scrum Live (staand) te Roosendaal
03-05-2014--  Scrum Live te Ingelmunster
10-05-2014--  Scrum live te Koudum
17-05-2014--  Rapalje Zomerfolk Festival te Groningen
18-05-2014--  Rapalje Zomerfolk Festival te Groningen
Meer optredens...